Formula 1 VPN-Suomi

Liharuoat

Kreikkalainen jauhelihavuoka

03.06.2012, blogittaja91

Raaka-aineet:

– 700g  jauhelihaa

– 200g riisiä

– 170g tuoreita herkkusieniä

– 100g  fetajuustoa

– 100g kivettomiä oliiveita

– 1pss herne-maissi-paprika mix

– 1 keskikokoinen sipuli

– 1prk valkosipuli-tomaattimurskaa (390g) tai 1prk tomaatti murskaa ja 5 valkosipulin kynttä

– 100g smetanaa

– 2dl kermaa

– 4dl vettä

– 2rkl aromisuolaa

– 1rkl grillimaustetta

– 1rkl kuivattua persiljaa

– 1/2tl mustapippua rouhittuna tai jauheena

Työvälineet:

– paistinpannu

– leikkuulauta ja veitsi

– uunivuoka

– paistinlasta

– kauha

– ruokalusikka

– teelusikka

1. Ruskista jauheliha pannulla (lisää jauheliha KUUMALLE pannulle)

2. Pilko kasvikset.

3. Kaada kaikki vuokaan ja sekoita.

4. Mausta.

5. Paista uunissa 200 asteessa n. 45min.

Tarjoile juustoraasteen ja etikkapunajuurten kanssa!


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *